Ferah Zeydan Kimdir? Nerede Doğmuştur? Kaç Yaşında?

Ferah Zeydan vikipedi Ferahın 8 yaşından Beri hedefi ve İdeallerine ulaşmak isteyen Ferah Zeydan hayatı hakkında bilgi Ferah Zeydan kaç yaşında x factor Ferah Zeydan şarkı sözleri dinle. Ferah zeydan kilosu Ferah Zeydan nereli X Factor Ferah Zeydan resimleri Ferah Zeydan kız mı erkek mi boyu Ferah Zeydan sevgilisi kim Ferah Zeydan wiki wikipedia Onun ideali Bir gün tv 'ye Çıkıp sesini Türkiye'ye Duyurmak. Ferahın 8 yaşından Beri hedefi ve İdeallerine Ulaşması Belkide Hayatın ona Vereceği Tek Bir Şansa Bağlı..


Ferah Zeydan doğum tarihi 20 Şubat 1994 yılıdır. 19 yaşında 160 boyunda 80 kg üzeri ağırlığında doğum yeri Ferah Zeydan Suriye Tartous ilidir. 2 erkek kardeşi olan Ferah Zeydan evin en küçük çocuğu. İlkokul müzik öğretmeni Muzaffer Beyin keşfettiği Ferah Zeydan. gitar kursuna yazılmayı hayal ediyordu. Ailesinin parasal hali elverişli olmadığı için bu hayalini acilen gerçekleştiremedi. Okulunda oluşturulan bir gitar kursuna mecburi yazılabildi. Ardından ailesi ona büyük bir sürpriz yapmış olup istediği gitarı aldı.

Mersin'deki bir çok okulda konser veren Ferah ortaokuldan mezunu olduktan sonrasında Mersin Nevit Kodallı Güzel Sanatlar lisesinin şarkı kısmını sahip oldu. Bilgiozetim.com Babasının şanssızlığından ötürü geçim sıkıntısı canlı olan Ferah bir gün gitarını alıp Mersin Forum'a gidip gitar kılıfını yere açarak nağme anlattı ve büyük alaka odağı vaziyetine gelmeyi muvaffak oldu.

İki buçuk sene sokak müzisyenliği meydana getiren Ferah'ı, Mersin halkı esasen tanıyor.. Lise mezunu olan genç kız şu lâhza geçimini bir barda sahne alarak sürdürüyor.
Daha yeni Daha eski

İletişim Formu